Discoverys nye eventyr: Caroline Wozniacki og familie går op ad Kilimanjaro

Discovery Channel Denmark har premiere på en ny eventyrserie i denne måned med titlen“Klædt af mod toppen med familien Wozniacki” (“Undressed to the Top with the Wozniacki Family”). Følg den tidligere tennisspiller Caroline Wozniacki– hendes tidligere NBA-mestermand David Lee , og hendes nærmeste familie forbereder og påtager den skræmmende opgave at bestige Kilimanjaro sammen uden overtøj eller klatrehjælpemidler.

I deres søgen efter at toppe 19.341 ft. bjerg, er Wozniacki’s hjulpet af tre ekstremsport og udholdenhed eksperter, der hjælper dem med at forberede sig på den intense kulde, store højder, og farer, der venter dem i Tanzania.

Wozniacki’s overninder den bitre kulde med hollandske ekstreme atlet og vovehals Wim Hof, lærer at trives med begrænset ilt, og mestre deres vejrtrækning med danske verdensmester i fridykning Stig Severinsen og forbedrer fokus og smerte tolerancen med kinesiske Shaolin munk Shi Yan Ming.

Det intense træningsfporløb familien gennemgår forud for klatring bjerget er en forsmag på, hvad der vil komme. Ved flere lejligheder er familien nødt til at arbejde sammen om at fuldføre de opgaver, som mestrene giver dem.

Dette er stadig kun en lille hurdle i forhold til at bestige selve bjerget, hvor det bliver sværere at trække vejret som højden stiger og bidende kold luft fylder lungerne og truer med at lukke muskler og indre organer.

Har Wozniacki-familien lært at styre deres ånde for at overvinde højdesyge og kanalisere deres indre ild til at modstå de frysende temperaturer?

Første afsnit af reality-tv-showet på Danmarks Kanal 5 og Dplay torsdag den 13. august.

https://www.dplay.dk/programmer/klaedt-af-mod-toppen-med-familien-wozniacki