Airofit træning hjælper Caroline Wozniacki i kampen mod Kilimanjaro – Discovery Series

Caroline Wozniacki– hendes mand David Lee og hendes nærmeste familiestjerne i Discovery Channel Danmarks nye show “Klædt af mod toppen med Wozniacki” (“Undressed to the Top with the Wozniacki Family”). Det endelige mål med reality showet er at klatre Kilimanjaro som en familie og uden jakke eller særligt gear.

Kilimanjaro ligger næsten 6.000 meters højde og er verdens største bjerg. I deres søgen efter at komme til toppen, vil Wozniacki’s støde på bitre kulde temperaturer, lavere iltniveauer, udmattelse, og smerte.

Det ville være vanvittigt at gennemgå denne opgave uden ordentlig forberedelse. Tre verdenskendte udholdenhedsspecialister træner Wozniacki-familien, inden de satte foden på bjerget. Wim Hof, “The Ice Man”, lærer dem at udholde kulden, Discovery’s Superhuman Stig Severinsen viser, hvordan man føler sig godt tilpas, selv når ilt er knappe og Shaolin munk Shi Yan Ming forbereder dem på den smerte, de vil føle i deres krop.

Wozniack’s oplever at træne med Airofit. Under træningen med fridykker Stig Severinsen i den fjerde uge af showet, er den fikse agregat som bruges til at træne den vitale lunge kapacitet.

Som uddannelse bare for et par uger med Airofit kan allerede resultere i mere fleksible lunger og en stigning i den vitale lungekapacitet,enheden spiller en vigtig rolle i at nå det vigtigste mål: at nå toppen af Kilimanjaro, sammen.

En stigning i vital lungekapacitet er især nyttig for Wozniackis i denne ekspedition. Som de går højere op ad bjerget, det atmosfæriske tryk falder til 50% af havets overflade. Ilt molekyler i luften glider fra hinanden, da der er mindre pres for at skubbe dem sammen. Dette resulterer i færre iltmolekyler i hver indånding af luft. Brug af Airofit træner til at øge styrken af indånding hjælper opveje reduktionen af ilt i luften og afværge højdesyge.

Discovery Channel-showet havde premiere torsdag den 13. august på Danmarks Kanal 5 og Dplay.